Ik wil mijn eerste woning kopen

Als u een eerste woning op het oog hebt of op een huis wilt gaan bieden, is het belangrijk om te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. Zo weet u direct binnen welk budget u naar koopwoningen kunt kijken.

Regelingen voor starters op de woningmarkt

Bij het kopen van een eerste woning moet u vaak eigen geld inbrengen. Dit brengt u als starter in een lastig parket. U staat aan het begin van uw carrière, ook met het inkomen en spaargeld. Gelukkig is er meer mogelijk dan u denkt.

Wij adviseren u graag over wat er mogelijk is en over een aantal regelingen die er speciaal voor starters zijn. Wilt u hier meer over weten? Plan gerust een afspraak een oriënterend hypotheekgesprek is gratis.

Eigen vermogen opbouwen

Als huurder heeft u geen onderhoudskosten aan het huis. Maar u betaalt wel maandelijks een bedrag aan huur dat u niet meer terugziet. Bij een koopwoning ligt dit anders. Doordat u maandelijks aflost, bouwt u tijdens de looptijd van de hypotheek vermogen op. Op deze manier investeert u in de toekomst. Hiernaast kunt u het koophuis geheel naar eigen wens kunt aanpassen.